Preus i Reserves

Viatges al cor del poble és una empresa social amb l’objectiu d’oferir nous productes turístiques amb un toc diferent, i d’alta qualitat, que estan basats en un apropament humà als llocs on es treballa, i d’acord amb una sèrie de principis que guien el nostre treball per a aconseguir unes activitats i productes ètics, responsables socialment i que fomenten el respecte amb el medi-ambient.

D’acord amb la nostra filosofia social els nostres preus són el resultat d’aplicar els principis de: una distribució justa dels ingressos, uns honoraris dignes per a tots els que col·laborem en la iniciativa, unes pràctiques lluny del “tot inclòs” per a aconseguir un major impacte dels guanys, i beneficiar per damunt de tot a les persones.

Així mateix, un 10% dels beneficis nets obtinguts per la iniciativa es destinen a associacions locals que treballen per rescatar i promoure la cultura i/o la naturalesa de les destinacions incloses en la nostra iniciativa. En el cas de la nostra primera destinació, la Vall de Gallinera, la iniciativa recolza a “l’Unió cultural d’amics de la Gallinera”, una associació cultural dedicat des de 1985 a rescatar les tradicions i la cultura de la vall.

de cada EURO que paguem per les nostres vacances, de mitjana:

  • 38% es per a pagar a les persones que col·laboren (amfitrions, oficis, etc.)
  • 5% es destina a pagar els béns que es proporcionen als viatgers
  • 10% són guanys (dels quals un 10% es destina a una associació local)
  • 21% a pagar impostos
  • 14% a despeses administratives
  • 12% es destina a pagar l’allotjament (de propietaris locals)
La Vall de Gallinera
Experiències i activitats
 
Des de 23€19,5€per persona
Jesús Pobre
Degustació de tomaca
               
Des de 23€19,5€per persona
Tallers de ioga i pa
               
Des de 35€29,9€per persona
Visita a un luthier: l'art d'esculpir una guitarra
               
Des de19,5€per persona