Pack 0 nits OFERTA
Jesús Pobre
Tallers de ioga i pa

Hatha yoga session

Mindfullness

Elaboració de pa ecològic

Degustació

"La seua veu et relaxa tant que oblides on estás..."

"Gaudir enmig del campo..."

"Un pa i una persona extraordinarias..."

A què sent el pa acabat de fer? A casa de Claudia a bon karma, a tranquil·litat, a viure el moment, a sentir, a compromís amb nosaltres mateixos.

Un dia amb Claudia és un regal per a nosaltres mateixos. Per al nostre cos, per a la nostra ment. És deixar de costat els problemes i les tensions i dedicar-nos unes hores a nosaltres. Des de les puntes dels nostres dits fins a l’última de les vertebres del coll. Amb Claudia disfrutaràs en la jaima marroquí del seu jardí, rodejada de palmeres i oliveres, per a imbuir-te en l’ambient. Pastaràs amb les teues mans farines de cereals completament naturals que no han sigut alterats per l’home i que respecten el nostre organisme, els nostres ritmes i la nostra idiosincràsia. Durant este dia, fer pa es convertix en una forma de meditació que ens ajuda a comprendre la importància dels ingredients i d’una elaboració natural i artesana del pa que constituïx la base de la nostra alimentació.

Claudia representa la nova generació de jóvens que estan arribant al poble amb noves idees i projectes. Que han emprés una nova vida junt amb les seues famílies, guiats per les conviccions de voler una vida millor i més coincident amb ells mateixos. Passar un dia amb Claudia vos ajudara a connectar amb Jesús pobre imbuint-vos en les dinàmiques d’este poble que sempre està en constant moviment com a exemple de tradició rural oberta, moderna i sobretot viva.

Claudia obri les portes de sa casa per a les sessions de Ioga & pa tots els dijous de 9:00 a 13:00

ITINERARI

RESERVAS

Les reserves es poden fer per telèfon en el 965 086 793 o omplint el següent formulari.

Els pagaments es realitzaran prèviament per transferència bancària o en efectiu en el moment.

Llista de preus
A partir de 29.9€ per persona (IVA inclòs)
  •    OFERTA    Preu de 29,90€ + IVA amb el folleto promocional
  • Tarifa normal 33€ + IVA
  • Descomptes del 50% per a aturatsFormulari pre-reserva

Complete el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat posible per confirmar la seva reserva.


Política de privacidad: En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de carácter Personal le informamos que sus datos personales, recogidos a través del formulario de contacto, no se guardarán en ningún fichero y únicamente servirán para establecer contacto comercial.

Mapa de localització