Pack 0 nits
Jesús Pobre
Visita a un luthier: l’art d’esculpir una guitarra

Visita al seu taller

Xerrada amb el luthier

Participació en el procés

Proba de les guitarres

"Un lloc amb duende..."

"Un Treball d'esbanistes, un art que valore molt mes..."

"No he pogur resistir-me i m'emporte une de les seues guitarres amb mi..."

Fa només uns mesos, Adam, un dels néts del fundador d’esta empresa familiar de Lutieres va trobar una guitarra a mig fer d’una de les millors fustes que existixen per a fabricar guitarres. Este tresor ha passat 3 generacions amagat en una pallisa fins que per fi ara es convertirà en una més de les guitarres fabricades per esta família i que són concocidas i tocades per molts dels grans artistes dels nostres temps com Raimundo Amador, Farruquito, Amy Winehouse o M-Clan.

La família Bros, junt amb to the core of things, hem organitzat una sèrie de visites per a descobrir l’art d’esta família de lutieres que continua utilitzant tècniques artesanals per a assegurar que les seues guitarres tenen l’acústica que necessiten els seus clients.

El procés de fabricar les guitarres comença per la compra de la fusta que fan personalment desplaçant-se fins a València i que passa per totes les etapes per a assecar, tallar polir i apegar cada una de les parts d’estos instruments. El so d’una guitarra depén dels materials amb què està fabricada i del procés utilitzat per a la seua fabricació. En esta visita podràs veure com la família Bros mima cadascu de les parts d’este procés i participar en algunes de les tasques que estiguen fent en eixe moment.

ITINERARI

 RESERVES

Les reserves es poden fer per telèfon en el 965 086 793 o omplint el següent formulari.

Els pagaments es realitzaran prèviament per transferència bancària o en efectiu en el moment

Llista de preus
A partir de 19.5€ per persona (IVA inclòs)
  • Preu de 19,5€ 
  • Xiquets menors de 6 anys gratisFormulari pre-reserva

Complete el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat posible per confirmar la seva reserva.


Política de privacidad: En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de carácter Personal le informamos que sus datos personales, recogidos a través del formulario de contacto, no se guardarán en ningún fichero y únicamente servirán para establecer contacto comercial.

Mapa de localització