Pack 7 nits
La Vall de Gallinera
La vall, una manera de ser

Resum

  • 7 nits i 8 dies en casa rural
  • Benvinguda en la casa rural
  • 4 passejos acompanyats (3h per passeig)
  • 2 dies de portes obertes d’oficis tradicionals
  • Guía de rutes lliures
  • Pack de benvinguda amb productes locals

PASSEJOS EN LLOCS EMBLEMÀTICS

DIES DE PORTES OBERTES D’OFICIS TRADICIONALS 

LLIBERTAT PER A DESCOBRIR AL TEU RITME

El nostre nou viatge de 7 nits et permetrá descobrir i gaudir de la personalitat d’esta vall entre València i Alacant poc a poc, a través dels teus sentits, al teu ritme i també acompanyats per una persona de la vall que será la vostra amfitriona durant els 7 dies.

Durant estos dies us hostatjareu en vostra propia casa rural d’arquitectura tradicional situada en un dels 8 xicotets pobles de la vall. Des d’eixa casa parteixen els 4 passejos que t’oferim acompanyats de la vostra amfitriona (disponible en valencià, castellà, anglés, francés i alemany) que transcorren per distints llocs emblemàtics de la vall i que giren al voltant del poble i la seua gent, la historia del territori, les muntanyes, i els voltants dels pobles. Així mateix, durant estos dies gaudireu, acompanyats de la vostra amfitriona, de dos dies de portes obertes a dos dels oficis tradicionals vius de la vall i  tindreu a la vostra disposició una guia detallada de rutes lliures per a fruir i descobrir al vostre ritme.

Passejos

Quatre passejos agradables, de 3 hores aprox. cada un i acompanyats pel vostre amfitrió local (en valencià, Castellá, inglés, francés o alemany), a través dels quals podràs conèixer el poble en el qual t’hostages (coneixent els seus orígens, evolució, arquitectura i veïns); la història de l’indret (vivint-la en un passeig a un dels dos castells d’orígen àrab que existeixen a la vall); els oficis tradicionals vius de la vall (a través d’un passeig per la carena de la serrà Foradà); i els voltants del pobles (incloent un joc sobre agricultura ecològica i una visita als horts de la contornada).

Dies de portes obertes d’oficis tradicionals

Acompanyats pel vostre amfitrion i por persones que exerceixen oficis tradicionals a la vall (ramaders, apicultors, agricultors, etc.) tindreu l’oportunitat d’albirar la vall des d’una posición privilegiada, descobrint dos oficis tradicionals, les persones que els exerceixen, les peculiaritats del seu dia a dia, l’entorn dels seus llocs de treball (amb alguns dels espais més bells de la vall), i els productes d’eixe ofici (en un tast al final de la jornada per aquells oficis que elaboren productes comestibles).

Les jornades, de 6 hores aprox. cada una, servirán per a coneixer diversos oficis tradicionals que seràn triats per tu segons l’estació de l’any, i que poden anar des de pasturar per les muntanyes, fer la verema, recol.lectar la mel dels bucs o produir oli d’oliva virge extra. Llig més sobre els oficis que podràs visitar.

Guía de rutes lliures

Per a completar l’experiència i fruir la vall també al teu ritme, t’oferim una guía de rutes lliures amb diverses opcions per a tots els gusts i condicions físiques. Entre altres hem inclós rutes per a descubrir paratges naturals dels voltants (cascades, penya-segats, marjals, etc.); per a visitar algunes de les nombroses pintures rupestres de la zona (algunes declarats patrimoni de la humanitat); per a descobrir algunes de les platges i cales verges que queden en esta part de la costa mediterrània; i per a continuar descobrint els altres pobles de la Vall de Gallinera.

Allotjament

Els allotjaments seleccionats per Viatges al cor del poble son cases rurals tradicionals amb totes les comoditats que et premetran gaudir de les teues vacances amb la llibertat de fer el que vulgues i quan vulgues. Totes les cases es troben en algún dels 8 xicotets pobles de la vall, estan decorades segon l’estil tradicional i compten amb totes les comoditats i serveis perquè pugues gaudir al teu ritme. La capacitat de les cases varie des de 2 a 8 persones per casa, si bé totes tenen l’opció de llogar cambres individualment. Se vos assignarà la casa concreta per a les vostres vacances depenent de l’estació de l’any i de la seua deisponibilitat.

Inclós en el preu d’estes vacacions, trobareu un pack de benvinguda en la vostra casa rural amb productes locals (que inclouran llet, te, café, mel, mermelades, pà, verdures i fruites).

Per a saber més de les cases incloses segueix el següent enllaç.

Llista de preus
A partir de 452€ per persona (IVA inclòs)
  • 1-2 persones: des de 841€ per persona. Total pack 2 persones: 1.683€ (IVA inclòs)
  • 3-4 persones: des de 556€ per persona. Total pack 4 persones: 2.225€ (IVA inclòs)
  • 5-6 persones: des de 527€ per persona. Total pack 6 persones: 3.165€ (IVA inclòs)
  • 7-8 persones: des de 452€ per persona. Total pack 8 persones: 3.620€ (IVA inclòs)

Reserves realitzades per Nadal, Setmana Santa, festius nacionals i festius de la Comunitat Valenciana, cobrem un suplement de 35€ per persona.

Els preus inclouen 7 nits d’allotjament en una de les cases rurals completament equipats; 4 passejos i 2 dies de portes obertes d’oficis acompanyats per un amfitrió local, una guia de rutes lliures i un pack de benvinguda amb una mostra de productes locals de menjar (te, cafè, llet, pa, infusions, embotit, verdures, fruita, mel, etc.) i una mostra d’algun producte cultural de la comarca. 
Formulari pre-reserva

Complete el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat posible per confirmar la seva reserva.


Política de privacidad: En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de carácter Personal le informamos que sus datos personales, recogidos a través del formulario de contacto, no se guardarán en ningún fichero y únicamente servirán para establecer contacto comercial.

Mapa de localització