Pack 2 nits OFERTA
La Vall de Gallinera
Escapada – Descobrint la gent de la vall

Resum

  • 2 nits en casa rural
  • Benvinguda en la casa rural
  • 1 passejo acompanyats (3h aprox)
  • 1 dia de portes obertes d’oficis tradicionals
  • Guía de rutes lliures
  • Pack de benvinguda amb productes locals

PASSEJOS EN LLOCS EMBLEMÀTICS

DIES DE PORTES OBERTES D’OFICIS TRADICIONALS 

LLIBERTAT PER A DESCOBRIR AL TEU RITME

Experimenta la vall a través de la seua gent. Descobreix les seues muntanyes i penya-segats passejant amb un ramader, gaudeix dels ametlers en flor al febrer, sorprén-te amb els colors de la tardor en els cirerers, balla amb les abeilles i la temporada de la cirera a la primavera!

Per a aquells que teniu la posibilitat d’escapar-vos i vindre a la vall, hem organitzat una estada de 2 dies que us permetrà conèixer la cultura, la gent i alguns dels racons d’esta vall quasi inexplorada. Allotjats en una casa decorada a l’estil tradicional a un dels 8 pobles de la vall, gaudireu, acompanyats per una persona local (que será la vostra amfitriona durant l’escapada), d’un passeig històric ambientat per un dels castells àrabs de la vall i de l’experiència de compartir el dia a dia d’un dels oficis tradicionals que segueixen vius en este racó de la Comunitat Valenciana. Així mateix, disposareu d’una guía de rutes lliures per completar l’escapada al vostre prope ritme.

Dia de portes obertes d’oficis tradicionals

Acompanyats pel vostre amfitrion i por una persona que exerceix un ofici tradicional a la vall (ramaders, apicultors, agricultors, etc.) tindreu l’oportunitat de gaudir i veure la vall des d’una posición privilegiada, descobrint un ofici tradicional de la vall, les persones que viuen d’ell, els procesos i curiositats del seu dia a dia, l’entorn dels seus llocs de traball (amb alguns dels espais més bells de la vall), i els productes d’eixe ofici (en un tast al final de la jornada per aquells oficis que elaboren productes comestibles).

La jornada, de 6 hores aprox., servirà per a coneixer un ofici tradicional que serà triat per tu, segons l’estació de l’any, i que pot anar des de pasturar per les muntanyes, fer la verema, recol.lectar la mel dels colmenes o produir oli d’oliva virge extra. Llig més sobre els oficis que podràs visitar.

Guía de rutes lliures

Per a que pugues descobrir la vall també al teu ritme, t’oferim una guía de rutes lliures amb diverses opcions per a tots els gusts i condicions físiques. Entre altres hem inclós rutes per a descubrir paratges naturals dels voltants (cascades, penya-segats, marjals, etc.); per a visitar algunes de les nombroses pintures rupestres de la zona (algunes declarats patrimoni de la humanitat); per a descobrir algunes de les platges i cales verges que queden en esta part de la costa mediterrània; i per a continuar descobrint els altres pobles de la Vall de Gallinera.

Allotjament

Els allotjaments seleccionats per viatges al cor del poble son cases rurals tradicionals amb totes les comoditats que et premetran gaudir de les teues vacances amb la llibertat de fer el que vulgues quan vulgues. Totes les cases es troben en algún dels 8 xicotets pobles de la vall, estan decorades segon l’estil tradicional i compten amb totes les comoditats i serveis perquè pugues anar al teu ritme. La capacitat de les cases varie des de 2 a 8 persones per casa, si bé totes tenen l’opció de llogar cambres individualment. Se us assignarà la casa concreta per a vostres vacacions depenent de l’estació de l’any i de la seua deisponibilitat.

Inclós en el preu d’estes vacacions, trobareu un pack de benvinguda en la vostra casa rural amb productes locals (que inclouran llet, te, café, mel, mermelades, pà, verdures i fruites).

Per a saber més de les cases inclosas segueix el següent enllaç.

Llista de preus
A partir de 132.25€ per persona (IVA inclòs)

OFERTA DISPONIBLE FINS A NOVEMBRE 2015

  • 1-2 persones: des de 237,5€ per persona. Total pack 2 persones: 475€ (IVA inclós)
  • 3-4 persones: des de 158,75€ per persona. Total pack 4 persones: 635€ (IVA inclós)
  • 5-6 persones: des de 142,83€ per persona. Total pack 6 persones: 875€ (IVA inclós)
  • 7-8 persones: des de 132,25€ per persona. Total pack 8 persones: 1.058 (IVA inclós)

Reserves realitzades per Nadal, Setmana Santa, festius nacionals i festius de la Comunitat Valenciana, cobrem un suplement de 10€ per persona.

Els preus inclouen 2 nits d’allotjament en una de les cases rurals completament equipats; 1 passeig i 1 dia de portes obertes d’un ofici acompanyats per un amfitrió local, una guia de rutes lliures i un pack de benvinguda amb una mostra de productes locals de menjar (te, cafè, llet, pa, infusions, verdures i fruita). 
Formulari pre-reserva

Complete el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat posible per confirmar la seva reserva.


Política de privacidad: En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de carácter Personal le informamos que sus datos personales, recogidos a través del formulario de contacto, no se guardarán en ningún fichero y únicamente servirán para establecer contacto comercial.

Mapa de localització